Згідно з ГОСТом 27844-88, батон Нарізний випускається масою 0,4 та 0,5 кг.
Були варіанти 500, 380 та 400 грамів. Хтось упевнений, що булка хліба винна важити цілий кілограм. Насправді зараз звичайний білий хліб важить 400 г. А ось згідно з радянським ГОСТом такий буханець повинен був важити 500 г.
1. Технічні вимоги
Найменування виробу | маса, кг |
---|---|
Матнакаш ваговий | Не більше 2,5 |
Матнакаш штучний | 0,5-1,5 |
Хліб пшеничний з борошна вищого, першого та другого сортів подовий та формовий ваговий | Не більше 3,0 |
Хліб пшеничний з борошна вищого, першого та другого сортів подовий та формовий штучний | 0,5-1,1 |
Харчова цінність та хімічний склад "Шматок хліба батон". У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на штуку їстівної частини. Енергетична цінність Шматок хліба батон становить 52,4 ккал.
Современный пользователь всё чаще сталкивается с необходимостью защитить свою приватность в сети. Будь то работа…
Організація корпоративу у Львові – це чудова можливість для колективу провести час разом у невимушеній…
Вибір надмогильного пам’ятника – це важливий крок для увічнення пам’яті близької людини. Гранітні та мармурові…
Коли ми думаємо про облаштування офісу, уявляємо сучасні меблі, акуратні столи, гарне освітлення та стильний…
Як вивести сайт в ТОП Google: Практичні поради з SEO, що працюють У сучасному цифровому…
Покупка смартфона — это всегда инвестиция в личный комфорт, продуктивность и стиль. Однако не всегда…