Скільки варити свинячу ковбасу?

Проколюємо оболонку ковбаси у кількох місцях за допомогою зубочистки і кладемо її в киплячу воду. Домашня ковбаса з курятини має варитися на слабкому вогні приблизно 40 хвилин після повторного закипання. Домашня ковбаса із свинини готується близько 50 хвилин після повторного закипання.

Варіть 30 хвилин. За час варіння кілька разів переверніть ковбасущоб вона рівномірно приготувалася і мала однорідний колір.

Процес варіння ковбаси. Заключним етапом виробництва ковбаси є варіння. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв.

admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago