Проколюємо оболонку ковбаси у кількох місцях за допомогою зубочистки і кладемо її в киплячу воду. Домашня ковбаса з курятини має варитися на слабкому вогні приблизно 40 хвилин після повторного закипання. Домашня ковбаса із свинини готується близько 50 хвилин після повторного закипання.
Варіть 30 хвилин. За час варіння кілька разів переверніть ковбасущоб вона рівномірно приготувалася і мала однорідний колір.
Процес варіння ковбаси. Заключним етапом виробництва ковбаси є варіння. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв.
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…