Залийте пластівці гарячим молоком або водою у пропорції 1:3. Варіть на повільному вогні 20–25 хв. Сіль, цукор та масло додайте до смаку.
Щоб зварити геркулес у каструлі потрібно довести до кипіння молоко чи воду. У киплячу рідину додаємо пластівці, сіль та цукор, перемішуємо. Перекладаємо вогонь на мінімальний режим та варимо, помішуючи приблизно 15 хвилин.
Користь та шкода Геркулеса Монастирського Російський продукт Вона очищає кишечник, виводить шлаки та токсини, як наслідок зменшується вага та покращується стан шкіри. На вівсяній каші проводять розвантажувальні дні та монодієти. Але слід пам'ятати, що вівсянка – це вуглеводи, і вживати її краще в першій половині дня.
50 хв Зерна в Сільському геркулесі варяться дуже довго, у мультиварці близько 40-50 хв з моменту закипання води, а потім дати настоятися каші 10-20 хв, виходить дуже смачно та корисно. Перед варінням слід обов'язково промити зерна.
Бонг – это не просто устройство, а целая культура, позволяющая сделать процесс курения комфортным и…
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…