Щоб розрахувати час приготування птиці, помножте її вагу в кілограмах на 40-60 хвилин. Чим старша та більша гуска, тим довше її треба тримати в духовці.Dec 16, 2020
Гусятину варять 2-3 години, регулярно знімаючи пінку.
Існує кілька альтернативних способів, як пом’якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаній з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином і залишити до ранку в холодильнику; проколоти м’ясо в кількох місцях гострою виделкою і натерти соком чорноплідної горобини.
Варити на мінімальному вогні 1,5-2 години. Прибирати піну в міру її утворення.
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…
Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…
✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…
Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…