Щоб розрахувати час приготування птиці, помножте її вагу в кілограмах на 40-60 хвилин. Чим старша та більша гуска, тим довше її треба тримати в духовці.Dec 16, 2020
Гусятину варять 2-3 години, регулярно знімаючи пінку.
Існує кілька альтернативних способів, як пом’якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаній з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином і залишити до ранку в холодильнику; проколоти м’ясо в кількох місцях гострою виделкою і натерти соком чорноплідної горобини.
Варити на мінімальному вогні 1,5-2 години. Прибирати піну в міру її утворення.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…