У процесі засолювання утворюється рідина, яку доведеться зливати, а час засолювання залежить від розмірів таргани. Рибця вагою до 100 г солиться 1-2 дні, рибі середніх розмірів вагою 600-800 г достатньо 3-4 дні, а великій рибі знадобиться від 5 до 14 днів до повного просолювання.Jun 30, 2016
Натріть кожну рибку сіллю проти луски, як би утріть сіль. Далі в каструлю насипте сіль близько 2 сантиметрів завтовшки. На сіль покладіть рибу і зверху засипте сіллю. Накрийте рибу кришкою і відправте в холодильник на 3 доби.
на 1 кг риби береться від 15-30 до 100 грамів солі, Залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посуду для засолювання висипається шар солі, далі щільно укладається риба. При укладанні кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції на смак.
Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.
Творожные десерты - нежнейшее лакомство! Познакомьтесь с тремя рецептами из творога, которые готовятся очень просто…
Практически каждый человек является сладкоежкой и не прочь полакомиться утром за чашечкой кофе, например, сладким…
Самым красивым в саду цветком является, конечно же, роза. Вырастить это декоративное растение достаточно трудно.…
Старая мебельная стенка, идеально вписывающаяся в комнату по размерам, выглядит немодной, унылой и портит все…
Треска - один из наиболее популярных видов рыбы среди наших кулинаров. Запекание в духовке -…
Выбор обоев для дома или квартиры - очень увлекательный и интересный процесс. Многие из нас…