Зважуємо або прикидаємо на око вагу риби. Як уже було зазначено, беремо на один кілограм щуки приблизно 100 грн. солі крупного помелу.
Приготування. Посоліть ікорку і збийте її вилкою, поки|доки| сіль|соль| не розчинитися в ній повністю (приблизно 20 хв.). Ікра готовий до посолу, коли з'явиться біла плівка. Викладіть продукт у баночку, полийте олією і ретельно перемішайте. Закрийте ємність і поставте її в холодильник на 6 діб.
Виникло питання, а як довго зберігається щуча ікра?…Ікру у плівці обдають гарячим окропом, після чого плівки видаляються, а продукт поміщається в соляний розчин на 5-15 хвилин:
Коли постає питання про вшанування пам’яті близької людини, важливо зробити вибір, що буде не лише…
Онлайн-ігри давно перестали бути лише розвагою для дітей. Сучасні платформи пропонують широкий вибір ігор на…
У кожного з нас є спогади, пов’язані з велосипедом: дитяча радість першої поїздки, легкий вітер…
Офис — это не просто место, где работают сотрудники. Это пространство, которое влияет на эффективность,…
Сучасний бізнес постійно шукає нові способи ефективної взаємодії з клієнтами, особливо в умовах зростаючої конкуренції…
Садівництво — не лише хобі, а й справжнє мистецтво, яке потребує терпіння, турботи та якісного…