Зважуємо або прикидаємо на око вагу риби. Як уже було зазначено, беремо на один кілограм щуки приблизно 100 грн. солі крупного помелу.
Приготування. Посоліть ікорку і збийте її вилкою, поки|доки| сіль|соль| не розчинитися в ній повністю (приблизно 20 хв.). Ікра готовий до посолу, коли з'явиться біла плівка. Викладіть продукт у баночку, полийте олією і ретельно перемішайте. Закрийте ємність і поставте її в холодильник на 6 діб.
Виникло питання, а як довго зберігається щуча ікра?…Ікру у плівці обдають гарячим окропом, після чого плівки видаляються, а продукт поміщається в соляний розчин на 5-15 хвилин:
Серед багатьох видів чорного металопрокату саме листова сталь залишається одним з найбільш затребуваних матеріалів у…
Современный рынок требует от предпринимателя не только гибкости, но и точного соблюдения финансовой отчетности. Ошибки…
Меблі — це не просто предмети інтер’єру, а щоденні супутники нашого життя. Вони створюють настрій…
Сучасний ринок інвестицій щодня змінюється, проте золото залишається стабільним активом, який не втрачає своєї привабливості.…
Знаєте, коли я вперше спробував купити суші у Львові, це було років п'ять тому, і,…
Микроволновая печь — удобное устройство, позволяющее быстро разогревать еду и готовить различные блюда. Однако со…