Оптимальний спосіб розморозити рибу – покласти у воду. Дрібна риба розморозиться за 1,5-2 години, велика – через 3-4 години. При цьому воду слід взяти холодну та підсолену – на 1 кілограм риби – 2 літри води та 1 чайну ложку солі.26 Apr 2018
Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу в холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.
Дрібна риба розморозиться через 1,5-2 години, а велика через 3-4 години. При цьому воду слід взяти холодну та підсолену, з розрахунку на 1 кг. риби 2 л води та 1 ч. ложка солі.
Як правило, півтори години достатньо для тушки вагою до двох кілограмів, для більшої риби – Близько трьох годин. Для скорочення втрат мінеральних речовин у воду рекомендується додавати сіль із розрахунку 7–10 г на 1 л. Не рекомендується розморожувати в воді рибне філе.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…