Зміст:
Середньозважене значення вмісту протеїну в пшениці в поточному сезоні склало рекордні 12,9% (у 2018 році цей показник дорівнював 12,1%).
Харчова цінність і хімічний склад “Кукурудза цукрова біла, варена, з сіллю”.
| Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
|---|---|---|
| Білки | 3.34 г | 2275 г |
| Жири | 1.41 г | 3972 г |
| Вуглеводи | 19.01 г | 1152 г |
| Харчові волокна | 2.7 г | 741 г |
§ 22, Білки зерна проса Вміст білків у зерні проса коливається від 8,8 до 19,3%’, становлячи в середньому 13,7%.
Багате на протеїн також зерно бобових культур: у зерні гороху та вики до 200 г на 1 к. од., бобів 246 г, сої 256 г. Повноцінні за амінокислотним складом протеїну макухи (270-340 г на 1 к. од.), шроти (300-375 г).
Вміст протеїну в пшениці та ячмені вищий, ніж у кукурудзі. Однак, кукурудза має значно вищу обмінну енергію та нижчий рівень клітковини.
| Нутрієнт | Кількість | Норма** |
|---|---|---|
| Білки | 1.4 г | 76 г |
| Жири | 0.2 г | 56 г |
| Вуглеводи | 4.21 г | 219 г |
| Харчові волокна | 3.1 г | 20 г |
Харчова цінність та хімічний склад “Кукурудза цукрова жовта, варена, без солі”.
| Нутрієнт | Кількість | % від норми у 100 ккал |
|---|---|---|
| Калорійність | 96 кКал | 5.9% |
| Білки | 3.41 г | 4.7% |
| Жири | 1.5 г | 2.8% |
| Вуглеводи | 18.58 г | 8.9% |
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…