Візьміть глибоку миску, влийте до неї кефір. Додайте до кефіру насіння чиа. За бажанням можете додати трохи цукру або його замінника до насіння та кефіру. Все добре перемішайте і залиште на полиці холодильника 4-5 годин.Nov 22, 2019
Як правильно вживати насіння чиа? Насамперед їх замочують у воді, після чого вони набухають і перетворюються на желеподібну масу. Можна, можливо замочувати насіння на 10 хвилин або залишити на ніч у холодильнику, щоб вранці мати готову добавку до йогуртів, каш або смузі.
Перемішати насіння з кефіром і поставити чашку у холодильник на 3-4 години, а краще на ніч. 4. Через вказаний час насіння чиа добре набрякли.
Можна замочити насіння чиа у воді на 25 хвилин (приблизно 1/3 склянки насіння на 2 склянки води). Почекати, поки вони не перетворяться на гель, а потім додати до них 3 столові ложки лимонного соку.
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…