10% Фахівці з етикету вважають, що в кафе чи ресторані офіціанту прийнято завжди залишати чайові, якщо вони не включені до рахунку. "У Росії стандартний розмір чайових – 10%. Найчастіше вони діляться між персоналом ресторану, а не дістаються лише одному офіціанту".
10% У Росії чайові зазвичай становлять 5-10%. Щоправда, доплачувати офіціантам, таксистам, кур'єрам та іншим представникам сфери послуг понад чека вважають за потрібне не всі клієнти.
Скільки давати на чай Немає жодних законів, які регламентують скільки потрібно залишати на чай. Розмір подяки визначають традиції. Так, у Росії прийнято залишати в кафе та ресторанах приблизно 10% від рахунку. Але це не означає, що офіціант засмутиться, якщо ви дасте йому більше.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…