У закритому кезі живе пиво зберігається до 30 днів, пастеризоване – від 30 до 120 днів. У відкритому кезі під тиском повітря як живе, так і пастеризоване пиво зберігається до 10 годин. У відкритій ємності під тиском CO² живе та пастеризоване пиво зберігається не більше одного тижня.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…