У середньому картопля зберігається 5-6 місяцівпотім вона починає повільно псуватися і втрачати поживні речовини. Пізні та середньопізні сорти краще підходять для довгострокового зберігання, їх період спокою бульб довший.
Очищена картопля та більшість інших овочів зберігає прийнятний для приготування страв стан не більше доби, точніше 18 годин, навіть за умови зберігання в холодильнику. За кімнатної температури ці продукти зберігають свої властивості не довше 12 годин.
Картопля засипають шаром не вище 1,5 м і для надійності вкривають мішковиною. Температура в льоху повинна становити близько 2-4 ° C, а вологість повітря – 70-85%. У сховищі не повинно бути джерел світла, інакше в картоплі почне вироблятися соланін, і коренеплоди не можна буде вживати.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…