Зміст:
Сформований торт накрити та відправити просочуватись у холодильник на ніч (мінімум на 5 годин).
Готові коржі повинні вилежати 5 – 7 годин у холодильнику. Винятки – «шифоновий» бісквіт, «червоний оксамит» та морквяний. Торти їх можна збирати відразу після остигання. За цей час вони стануть м'якшими, зволоженими та податливими.
Як у гостях є тістечко Наполеон? «Згідно з етикетом, торти, які випечені із щільного тіста – пісочного, кексового, листкового – слід. є за допомогою десертного ножа та вилки. Наполеон – торт, який має властивість кришитися.
Готове тісто скачати в кулю, загорнути в плівку, покласти в морозильник хоча б на 3:00. Загалом він може зберігатися тижнями!
Коли крем готовий і всі коржі охололи починаємо збирати торт від більшого коржа до меншого. Рясно змащуємо коржі обов'язково гарячим або теплим заварним кремом.
Торт потрібний просочувати 4-8 годин. Наш торт медовик зі сметанним кремом готовий. Ласуни будуть у захваті!
6:00 Перед самим вирівнюванням необхідно добре охолодити торт. Торт повинен стабілізуватися в холодильнику мінімум 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того як торт стабілізувався в холодильнику, починаємо вирівнювання.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…