На один літр води необхідно покласти 2 столові ложки солі без гірки та 1 їдальню ложку цукру також без гірки.
Необхідна кількість солі в грамах на літр супу
| Назва | Об'єм води, л | |
|---|---|---|
| М'ясний чи рибний | 6-10 | 30-50 |
| Молочний | 6 | 30 |
| Суп-пюре | 6-10 | 30-50 |
| Холодний | 6 | 30 |
•Jan 4, 2019
Солити суп треба завжди в кінці приготування, але не надто пізно, в той момент, коли основні продукти в ньому щойно зварилися, але ще не переварилися, а здатні ввібрати сіль поступово. Якщо суп посолити дуже рано, коли продукти ще тверді, він довше вариться і буває пересолений, т.е.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…