На один літр води необхідно покласти 2 столові ложки солі без гірки та 1 їдальню ложку цукру також без гірки.
Необхідна кількість солі в грамах на літр супу
Назва | Об'єм води, л | |
---|---|---|
М'ясний чи рибний | 6-10 | 30-50 |
Молочний | 6 | 30 |
Суп-пюре | 6-10 | 30-50 |
Холодний | 6 | 30 |
•Jan 4, 2019
Солити суп треба завжди в кінці приготування, але не надто пізно, в той момент, коли основні продукти в ньому щойно зварилися, але ще не переварилися, а здатні ввібрати сіль поступово. Якщо суп посолити дуже рано, коли продукти ще тверді, він довше вариться і буває пересолений, т.е.
Бордюр — не просто украшение тротуара. Его установка обязательна для защиты покрытия от расползания и…
Многие путают омара с лангустом, однако это не одно и то же, поскольку основным отличием…
ГідазепамОпишіть симптоми або потрібний препарат – ми допоможемо підібрати його дозування або аналог, оформимо замовлення…
В наше время сложно себе представить город или предприятие без системы отопления. Основные требования к…
Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…
Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…