264 ₽/уп.
Вибір сорту редису Крім високої врожайності, його гібриди повинні мати однорідні за формою і забарвленням коренеплоди з соковитою, без пустот м’якоттю, тонким корінцем, невеликою компактною розеткою, стійкі до стрілкування. Продукція має бути транспортабельною і достатньо лежкою.
Редис вживається в їжу, як правило, в сирому вигляді разом із салатом. Червоне забарвлення, а також гострий смак характерні для цього коренеплоду. Співвідношення омега-6 і омега-3 жирних кислот загалом не має перевищувати 5:1.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…