Вважають, що з 10 літрів молока виходить приблизно від 0,8 до 1 кг сиру, залежно від самого сорту сиру та інгредієнтів, які використовувалися при його приготуванні. Фактори, що впливають на вихід сиру: Вміст білка та жиру в молоці. Чим менше буде в молоці білка, тим меншою буде фінальна вага сиру.
Отже, вважаємо: на 1 кілограм сиру потрібно від 10 до 12 літрів молока – Залежно від його якості. 1 літр сиропридатного молока коштує 26-29 рублів (ринкова вартість на сьогодні).
Визначимо масу сиру, отриманого з надоєного молока, якщо з кожних 6 л виходить 1 кг сиру: 648 : 6 = 108 кг.
Ємність одного чану – 900 літрів. Щоб отримати кілограм пармезану, потрібно 16 літрів молока.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…