Дорослій людині краще не перевищувати порцію 30-50 г печінки тріски на добу.
Безпечна кількість продукту для здорової людини – 30-40 грамів на день. Добова норма ОМЕГА-3 жирних кислот міститься у 25 грамах делікатесу, а денне дозування вітаміну D – у 10 грамах. При позбавленні зайвих кілограмів слід є не більше 30 грам печінки тріски 2 рази на тиждень.
Лідером рейтингу стала печінка тріски трьох торгових марок: «Ашан», «Смачні консерви» та Nord Pilgrim – все російського виробництва. Ці консерви відповідали не лише всім обов'язковим вимогам законодавства, а й випереджальним вимогам стандарту Роскачества.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…