Для отримання “тремтячого желе” співвідношення желатину і рідини, що желюється, має бути 1:50, наприклад на 10 г желатину потрібно взяти 500 г молока або бульйону на ніжне заливне.
Пропорції желатину для желе і холодця Ефект тремтіння желе створюється при співвідношенні 20 г желатину на 1 літр рідини. Оптимально для ніжного заливного та молочних десертів. При розведенні 40 г желатину на 1 літр рідини, вийде твердіший результат.
Наприклад, у рецепті вказано 105 г желатинової маси. Щоб перерахувати скільки желатину знадобиться, розділіть масу на складові: 1 частина желатину + 6 частин води = 7 частин желатинової маси.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…