на 1 кг м'яса 700 г цибулі, 2 год. л. чорного меленого перцю.Jun 5, 2015
За вагою – частина цибулі на два м'яса, тобто цілий кілограм на два кіло свинини. Нарізаємо цибуля тонкі кільця. Нам доведеться добре його пом'яти, щоб він віддав сік, тому намагаємося різати якомога тонше. Посипаємо м'ясо сіллю та перцем, викладаємо в нього цибуля і починаємо активно все перемішувати та давити руками.
Щоб шашлик вийшов смачним на 1 кг м'яса потрібно додавати 15 г приправи.
У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите солоніше, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…