Зміст:
на 1 кг м'яса 3 цибулини, 1 ст. л. чорного меленого перцю, 2 ст.
Рекомендації: Додавати приправу для шашлику треба при маринуванні м'яса з розрахунку – 15-20 г приправи на 1 кг м'яса.
Скільки солити шашлик Однак при ухваленні рішення важливо все ж таки враховувати загальні рекомендації. У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите посолоніші, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.
Скільки цибулі потрібно на 1 кг м'яса? Народна мудрість каже: шашлик цибулею не зіпсуєш. Адже він відповідає не лише за смак, а й за м'якість м'яса. Орієнтуйтеся приблизно на 0,5 кг цибулі на 1 кг м'яса.
Фарш свинячий – 1 кг. Цибуля – 3 середнього розміру (350 гр). Перець – ½ чайної ложки. Сіль – 2 чайні ложки.
Професіонали з урахуванням усіх цих показників вирахували, що в середньому на 1 кілограм м'ясного фаршу потрібно не більше 20 грамів солі. Якщо перевести цей показник у чайні ложки, то має вийти 2 ч. л. без гірки.
Професіонали з урахуванням усіх цих показників вирахували, що в середньому на 1 кілограм м'ясного фаршу потрібно не більше 20 г солі. Якщо перевести цей показник у чайні ложки, то має вийти 2 ч. л. без гірки. Для рибного фаршу використовується та сама норма.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…