Зміст:
Яйця середнього розміру – близько 65 г, білок становить близько 58.5% від загальної маси яйця, тобто 38 р. 200 г білка – Це 5.3 яйця.
У 100 грамах молока жирністю 2,6% – 2,8 грама білка (тобто в літрі молока – 28 грамів білка).
В одному склянці 250 мілілітрів яєчного білка вагою 261,3 грами. У половині склянки 125 мілілітрів яєчного білка вагою 130,6 грами. У 1 літрі 1045 грама яєчного білка.
Таблиця заходів та ваг
Назва | Тонкий склянка (250 см3) | Гранений склянка (200 cм3) |
---|---|---|
Сочевиця | 210 | 190 |
Яєчний білок | 11 шт | 9 шт |
Яєчний жовток | 12 шт. | 10 шт. |
Яєчний порошок | 180 | 100 |
консервованих (наприклад, у власному соку), курка (не обов'язково прямо таки куряча грудка, можна й інші частини тіла використовувати, з помірною жирністю), індичка, свиняча вирізка (вона досить пісна), м'ясо кролика, широкий спектр кисломолочної продукції.
Рослинний білок (у 100 г продукту) Соєві продукти: 30–50 г (Тофу, соєве м'ясо, соєве молоко). Горіхи: 10-20 г (Пекан в середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).
Вміст білка у молочних продуктах:
Назва продукту | Зміст білка у 100 гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Молоко сухе 15% | 28.5 гр | 41% |
Молоко сухе 25% | 24.2 гр | 35% |
Молоко сухе нежирне | 33.2 гр | 47% |
Морозиво пломбір | 3.7 гр | 5% |
•Nov 30, 2017
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…