Зміст:
Яйця середнього розміру – близько 65 г, білок становить близько 58.5% від загальної маси яйця, тобто 38 р. 200 г білка – Це 5.3 яйця.
У 100 грамах молока жирністю 2,6% – 2,8 грама білка (тобто в літрі молока – 28 грамів білка).
В одному склянці 250 мілілітрів яєчного білка вагою 261,3 грами. У половині склянки 125 мілілітрів яєчного білка вагою 130,6 грами. У 1 літрі 1045 грама яєчного білка.
Таблиця заходів та ваг
| Назва | Тонкий склянка (250 см3) | Гранений склянка (200 cм3) |
|---|---|---|
| Сочевиця | 210 | 190 |
| Яєчний білок | 11 шт | 9 шт |
| Яєчний жовток | 12 шт. | 10 шт. |
| Яєчний порошок | 180 | 100 |
консервованих (наприклад, у власному соку), курка (не обов'язково прямо таки куряча грудка, можна й інші частини тіла використовувати, з помірною жирністю), індичка, свиняча вирізка (вона досить пісна), м'ясо кролика, широкий спектр кисломолочної продукції.
Рослинний білок (у 100 г продукту) Соєві продукти: 30–50 г (Тофу, соєве м'ясо, соєве молоко). Горіхи: 10-20 г (Пекан в середньому містить 10 г білка на 100 г продукту, кешью – близько 13 г, кедрові, лісові та волоські горіхи – 15 г, мигдаль та фісташки – до 22 г, арахіс – 23–26 г).
Вміст білка у молочних продуктах:
| Назва продукту | Зміст білка у 100 гр | Відсоток добової потреби |
|---|---|---|
| Молоко сухе 15% | 28.5 гр | 41% |
| Молоко сухе 25% | 24.2 гр | 35% |
| Молоко сухе нежирне | 33.2 гр | 47% |
| Морозиво пломбір | 3.7 гр | 5% |
•Nov 30, 2017
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…