Нарізаємо капусту шматками потрібного нам розміру або шаткуємо. Ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Викладаємо капусту у киплячу воду, накриваємо кришкою та готуємо приблизно 10-20 хвилин.
У киплячий бульйон покласти свіжу капусту та картопля. Готуйте близько 10 хвилин. Потім додайте тушковані овочі і перемішайте ополоником. Варіть 15 хвилин на слабкому вогні.
Робиться так: спочатку варимо кермо і разом з нею капусту, тому що кисла капуста вариться набагато довше свіжою. Потім, як кермо звариться, її треба витягнути і готувати суп уже без неї — знову картоплю класти, цибулю, моркву. Час приготування залежить від того, як – крупно або дрібно – порізані овочі.
Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…
Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…
Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…
Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…
При необходимости утеплить мансарду или любую другу пристройку вашего дома пенопластом, вам совсем необязательно обращаться…
В век высоких технологий и ширпотреба нужную вещь можно быстро выбрать и купить. Но это…