Зміст:
Карася варити 15 хвилин після закипання.
Скільки варити рибу
Харчова цінність та хімічний склад "Карась".
| Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
|---|---|---|
| Калорійність | 87 кКал | 6% |
| Білки | 17.7 г | 26.8% |
| Жири | 1.8 г | 3.7% |
| Вода | 78.9 г | 4% |
Води має бути небагато (нехай ледве покриває), щоб риба не втратила свій смак. У середині варіння додають спеції та сіль. До подачі на стіл відварену рибу залишають у невеликій кількості бульйону, в якому вона варилася, тоді вона збереже соковитість.
Додати в каструлю лавровий лист, сіль та перець чорний мелений за смаком. Покласти в каструлю шматочки ляща. Варити на повільному вогні 15-20 хвилин. За цей час овочі та риба будуть готові.
Рибу не можна варити при сильному кипінні; на початку закипання посуд з рибою відсувають на край плити або зменшують нагрівання з таким розрахунком, щоб рідина не кипіла, а знаходилася в легкому русі, характерному для початку кипіння. Час варіння шматка риби вагою 150-200 г становить середньому 12-15 хв.
Незалежно від того, заморожена чи риба ні, потрібно залити її холодною водою та поставити на плиту. Не можна кидати рибу в киплячу воду – у цьому випадку вона швидко звариться зовні, а всередині залишиться сирою, або буде готова всередині, але зовні м'ясо вже розвалюватиметься на частини.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…