Цілий торт розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин. Після розморожування зберігати продукцію у холодильнику.
Перед розморожуванням необхідно вийняти продукт із упаковки. Розморожувати продукцію необхідно в холодильнику при температурі +4С +6С. Цілий торт потрібно розморожувати протягом 4 годин, порційний торт протягом 3 годин.
Розморозьте його при кімнатній температурі протягом 30 хвилин або у холодильнику протягом 1 години. Десерт готовий до вживання та у замороженому вигляді. Для гарного сервірування розріжте тортпоки він заморожений.
Якщо ваш торт перед заморозкою з якоїсь причини нагрівся до кімнатної температури, остудіть його в холодильнику, а потім заморожуйте. Теоретично після шокової заморозки при -20 ОС ви можете залишити торт на кілька місяців.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…