Скільки часу потрібно відварювати курячу печінку?

Як варити курячу печінку на плиті. Невеликі шматочки приготуються за 10 хвилин, більші за 15 хвилин. Час відраховуйте з повторного закипання.12 Mar 2019

Під час приготування печінки перевіряйте її готовність натисканням пальця на м'якоть печінки. Вона не має бути твердою. Печінка повинна трохи проминатися всередину, але бути трохи щільніше, ніж у сирому вигляді. Обов'язково спробуйте перед смаженням натиснути пальцем на печінку, щоб відчути, яка вона.

Куряча печінка – Чудовий інгредієнт для салату чи паштету. Готується вона швидко, а попередньої підготовки практично не потребує. Час, за який куряча печінка вариться до повної готовності, становить 15 хвилин із моменту закипання. Але є тонкощі.

Тому уважно стежте за часом варіння курячої печінки – воно не повинно перевищувати 15 хвилин при варінні у каструлі. Варіть печінка на маленькому вогні під кришкою, а соліть після приготування.

admin

Recent Posts

Пироги з пекінською капустою та яйцем

Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…

4 години ago

Что представляет собой живая изгородь

Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…

7 години ago

Как делать ремонт потолков

Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…

11 години ago

Автопарфуми: аромат для вашого авто

Кожен автомобіліст знає, що запах у салоні машини може впливати не лише на комфорт поїздки,…

17 години ago

У чому різниця між метеором та метеоритом

✅Чим відрізняється метеор від метеоритаХіба може бути щось прекрасніше і загадковіше зоряного неба? Ми мріємо…

20 години ago

Как заделать свищ

Самой распространенной причиной возникновения свищей в стальных трубопроводах является точечная коррозия. Как правило, появление свищей…

22 години ago