Викласти кухлі на гарячу сковороду. Обсмажити кабачки з обох боків до золотистого кольору (1-2 хвилини). Вогонь нижчий від середнього. Смажені кабачки готові.
Середні кубики молодих кабачків варяться близько 15 хвилин на пару та 10 хвилин у воді. Кільця та півкільця молодих овочів будуть готові приблизно через 20–25 хвилин варіння на пару та через 15–20 хвилин у воді. Але краще перевіряти готовність, протикаючи овочі ножем чи вилкою.
Гасіть кабачки на невеликому вогні під кришкою близько 20 хвилин.
Можна їсти сирі кабачки? Не тільки можна, можливоале корисно. Але тільки коли вони маленькі, свіжі та з ніжною шкіркою. Тоді від сирих кабачків взагалі найбільше користі.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…