Скільки часу готувати сирники в духовці?

Викласти сир у глибоку миску, вбити сирі яйця, перемішати, додати цукор та погашену оцтом соду. Додати в тісто дрібку солі та ванільний цукор, знову до однорідності перемішати. Замішувати тісто, поступово підсипаючи борошно, що просіює, до загусання маси. Додати|добавляти| в тісто терту цедру лимона, перемішати.

М'яка текстура всередині Коли ламаєш сирник, усередині він повинен залишатися м'яким. Залежно від сиру, від того, наскільки він розвалений, та від кількості борошна складається текстура. Розріз вилкою повинен вийти не однорідним і щільним, а кремовим і м'яким: усередині ви повинні бачити все-таки сир.

Що робити, якщо сирники не просмажилися? Недосмажені сирники можна запекти в духовці за 150 градусів. За 5 хвилин вони дійдуть готовності.

admin

Recent Posts

Як з’явилися обкладинки для автодокументів

Обкладинки для документів автомобіліста є звичним аксесуаром, який поєднує в собі практичність і стиль. Вони…

5 хвилин ago

Диетическая уха из рыбьих голов “”Мечта гурмана”

Вы решили потушить или нажарить рыбки. Что делать с головами? Можно, конечно, и коту отдать,…

48 хвилин ago

Мех в интерьере

Как украсить домашнюю обстановку таким стильным материалом, как мех, при этом не «перегрузив» интерьер? Прежде…

4 години ago

Как сделать многоуровневый потолок

Рассмотрим поэтапно процесс установки многоуровневого потолка из гипсокартона с устройством металлического каркаса. Он имеет свои…

8 години ago

Скільки років емінему

Емінему – 47: найкращі хіти і кліпи легендарного репераРеп-виконавець Маршалл Брюс Метерс, який виступає під…

10 години ago

Как построить кровать “”подиум”

В последнее время все более модными становятся кровати «подиум», в восточном стиле. Сделать такую кровать…

10 години ago