Швидкі пампушки – це смачна та популярна страва, яку можна приготувати за короткий час. Це ідеальний варіант для тих, хто любить солодощі, але не хоче витрачати багато часу на приготування. Завдяки простим інгредієнтам і легкому приготуванню, ви зможете насолодитися ароматними та ніжними пампушками в будь-який час дня.
Основні інгредієнти для приготування швидких пампушок – це борошно, яйця, цукор і розпушувач. Ви можете додати варіації до рецепта, як-от ванільний екстракт або цедру лимона, щоб надати пампушкам додаткового смаку. А для прикраси можна використовувати цукрову пудру або шоколадну глазур.
Щоб приготувати швидкі пампушки, спочатку потрібно змішати борошно, цукор і розпушувач у великій мисці. Потім додайте яйця і ванільний екстракт, якщо ви його використовуєте. Перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідного тіста. Нагрійте рослинну олію в глибокій сковороді та починайте смажити пампушки, формуючи з тіста невеликі кульки. Обсмажуйте їх з двох боків до золотистого кольору. Подавайте пампушки теплими, посипаними цукровою пудрою або покритими шоколадною глазур’ю.
Інгредієнти | Кількість | Одиниця виміру |
---|---|---|
Борошно | 2 | склянки |
Цукор | 2 | столові ложки |
Сіль | 1/2 | чайної ложки |
Сода | 1/2 | чайної ложки |
Кефір | 1 | склянка |
Яйця | 2 | штуки |
Рослинна олія | 3 | столові ложки |
Прослухати це повідомленняПризупинитиПишка (від пихати – обдавати жаром) – виріб із дріжджового тіста, обсмаженого в олії та зазвичай обсипаного цукровою пудрою. Під питанням обов’язковість отвору посередині. пончик (польськ. pączek – круглий солодкий смажений пиріжок) – обсмажений в олії виріб із тіста круглої форми, іноді з начинкою всередині.
Прослухати це повідомленняПризупинитиУ російському лексиконі тісто, обсмажене в олії, має одразу дві назви: пампушок і пышка. Останнє слово походить від дієслова “пыхать” з наголосом на другому складі. У XIX столітті це дієслово вживалося у значенні “обдавати жаром”.
Прослухати це повідомленняПризупинитиПончик і навіть оладдю можна назвати пампушкою, хоча у випадку з оладдю це вже, мабуть, мовний екстремізм. А ось оладкою можна назвати тільки смажений в олії корж, і пампухом – тільки смажену в олії кульку (неважливо, з начинкою чи без).
Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…
Продукция итальянской фирмы «Аристон» известна всему миру уже более 70 лет. Российский потребитель познакомился с ее изделиями в 1993…
Самоклеющаяся пленка – удобный и красивый отделочный материал, который можно использовать для декорирования помещений. Прозрачная…
Качественная дрель-перфоратор необходима для хорошего ремонта. Необходимость в ней появляется, когда требуется сделать в полу/стене…
Традиционные итальянские ньокки очень популярны как самостоятельное блюдо и в качестве гарнира. Они просты в…
Млинці – це популярна страва, яка часто входить до складу українського харчування. Вони мають безліч…