Зміст:
Як врятувати хроніку
Свіжу закуску потрібно розкласти по невеликих баночках і компактно розмістити на одній із полиць. Якщо все ж таки вся заготовка не зможе поміститися в холодильнику, тоді хроніну слід відправити до підвалу чи льоху. Важливо, щоб у подібному приміщенні показники градусника не були нижчими, ніж 5 °C, інакше банки можуть луснути.
Зазвичай кладуть 1 чайну ложку на 1 літр хрону.
Інгредієнти:
Горлодер
Скільки класти солі У хронів солі кладуть у кількості 2 чайних ложок з розрахунку на один літр овочевої суміші, перетертої разом із хроном. Кількість солі можна зменшити або збільшити до смаку, але важливо пам'ятати, що сіль є смаковою добавкою та одночасно консервантом.
200 г очищеного хрону; 250 г очищеного часнику; 1,5-2 столові ложки солі.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…