Опис Невелике дуже солоне філе з європейських анчоусів у олії., використовується виключно як гарнір або приправу. Їх також додають до піци. Якщо ви вважаєте себе гурманом піци, обов'язково спробуйте анчоуси як начинку.
Анчоуси – популярна в кулінарії дрібна рибка, яка може подарувати цей чарівний смак умами. Такий собі природний аналог глутамату натрію. У чистому вигляді цю рибку їдять рідко. Найчастіше використовують пасту з її в соусах, салатах (найяскравіший приклад – салат цезар) та стравах родом з Південна Азія.
Європейський анчо́ус, або хамса (лат. Engraulis encrasicolus) – вид риб із сімейства анчоусових (Engraulidae).
Сам по собі маючи досить невибагливий смакпісля засолювання у вигляді філе анчоус буквально перетворюється – гострий, пікантний, і при цьому відомий аромат, який надають стравам анчоусизробили їх улюбленим інгредієнтом багатьох кухонь.
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…