Жири тваринного походження тверді та складаються в основному з насичених жирних кислот. Їх містять сало (90-92% жиру), вершкове масло (72-82%), свинина (до 49%), ковбаси (20-40% залежно від сорту), сметана (20-30%), сир (15) -30%).29-Jun-2017
Шкідливі жири бувають трьох видів:
23-Sept-2019
— До списку корисних жирів для схуднення відносяться олеїнова, пальмітинова, елаїдинова, ерукова кислоти, – каже Ірина Бородіна. — Це мононенасичені жири, які мають корисний вплив: зміцнюють кістки, нормалізують рівень холестерину, знижують ризик виникнення раку та хвороб серця.
Норковий жир Його відмінну проникаючу здатність забезпечує високий (до 70%) вміст тригліцеридів ненасичених жирних кислот. Також у його складі багато пальмітоолеїнової кислоти, якої немає в жодних рослинних оліях.
Пеноблоки являются материалом дешевым. Строительство из них экономически выгодно. Они пожаробезопасные, отлично сохраняют тепло, не…
Продукция итальянской фирмы «Аристон» известна всему миру уже более 70 лет. Российский потребитель познакомился с ее изделиями в 1993…
Самоклеющаяся пленка – удобный и красивый отделочный материал, который можно использовать для декорирования помещений. Прозрачная…
Качественная дрель-перфоратор необходима для хорошего ремонта. Необходимость в ней появляется, когда требуется сделать в полу/стене…
Традиционные итальянские ньокки очень популярны как самостоятельное блюдо и в качестве гарнира. Они просты в…
Млинці – це популярна страва, яка часто входить до складу українського харчування. Вони мають безліч…