Пуер заварюють окропом (100 ° C) і настоюють до хвилини. Рідкісний китаєць остудить трохи воду до 95 ° C для заварювання Шен Пуера. Але Шу Пуери завжди заливаються окропом. Заварений напій дає відчутний «димний» запах і солодкуватий післясмак.
У чистому пуері відчуваються терпкі, горіхові, трохи "димні" мотиви. Не варто перебивати глибокі чайні ноти цукром, молоком, лимоном чи медом. Булочки, тістечка та інші кондитерські делікатеси не найкращі партнери для пуера. Віддайте перевагу сухофруктам або гіркому шоколаду.
Однієї таблетки достатньо для проведення чаювання. Її необхідно витягти з обгортки, традиційним методом підготувати чайник для заварювання (гайвань) і помістити туди. Після першого зливу китайський чай пуер заварювати слід 5-10 секунд. Потім він розливається піалами і готовий до вживання.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…