Щоб картопля не розварювалася, сильне кипіння допускається тільки на початку варіння, а наприкінці варіння треба вогонь вимкнути – поваривши картопля хвилин десять. Потім залишити його на вогні ще хвилин 10. Тоді картопля не повинна розварюватись.
Якщо вам потрібно, щоб картопля не розварилася, додайте 1 столову ложку оцту на 1 л води. Поставте каструлю на середній вогонь. Коли вода закипить, зменште його. Після закипання ціла очищена картопля вариться 20-25 хвилин, нарізана на шматочки – 15-20 хвилин.
Щоб картопля не розварилася і не розвалилася у салаті, будучи нарізаною, господині застосовують наступну хитрість. Варіть бульби для салату з картоплею – додайте у воду трохи їдальні оцту. Завдяки оцту відварена картопля покривається тонкою скоринкою, яка тримає її форму після нарізки.
Враховуючи, що ви збираєтеся готувати з картоплі, Треба подивитися на важливий показник – вміст крохмалю в коренеплоді. Чим він вищий, тим більше води в бульбі і тим швидше він розварюється.
Рассмотрим поэтапно процесс установки многоуровневого потолка из гипсокартона с устройством металлического каркаса. Он имеет свои…
Емінему – 47: найкращі хіти і кліпи легендарного репераРеп-виконавець Маршалл Брюс Метерс, який виступає під…
В последнее время все более модными становятся кровати «подиум», в восточном стиле. Сделать такую кровать…
Русская кухня богата разнообразными супами. Но если вы любите интересные новинки, стоит дополнить свое меню…
Бордюр — не просто украшение тротуара. Его установка обязательна для защиты покрытия от расползания и…
Многие путают омара с лангустом, однако это не одно и то же, поскольку основным отличием…