Що можна їсти з ігристим вином?

Шампанське прийнято подавати у цеберці, але не з льодом, як це часто показують у фільмах, а у воді з плаваючими шматочками льоду. Ідеальна температура для цього благородного напою – 7-9 градусів. Важлива деталь: цебро ставиться не в центр столу, а на спеціальний невеликий столик поруч з ним.

Найкраще пропонувати закуски, схожі на шампанським: сухе та напівсухе подавати з горіхами, м'ясом, морепродуктами, а солодке – з тортом, фруктами та іншими десертами.

якщо такий збірний напій з шампанського здався вам занадто міцним, його можна, можливо розбавити спрайтом, колою чи енергетиком; для представлених у нашому огляді міксів можна, можливо сміливо використовувати пакетовані соки, але для окремих рецептів (наприклад, "Мімоза" на основі апельсинового соку) гарні натуральні фреші.

admin

Recent Posts

Бордюр: виды, материалы, технология укладки

Бордюр — не просто украшение тротуара. Его установка обязательна для защиты покрытия от расползания и…

1 годину ago

Что вкуснее: омар или лангуст

Многие путают омара с лангустом, однако это не одно и то же, поскольку основным отличием…

6 години ago

Для чого приймають гідазепам

ГідазепамОпишіть симптоми або потрібний препарат – ми допоможемо підібрати його дозування або аналог, оформимо замовлення…

6 години ago

Как промывать систему отопления

В наше время сложно себе представить город или предприятие без системы отопления. Основные требования к…

7 години ago

Організація робочого місця: поради щодо вибору комп’ютерного столу

Створення комфортного робочого місця вдома відіграє важливу роль у нашій продуктивності та загальному самопочутті. Правильно…

13 години ago

Как сделать откос из пластика

Для того чтобы сделать внутренний откос из пластика совсем необязательно быть профессионалом. Без помощи специалиста…

15 години ago