У м’ясі вареного рака містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) і вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 і фолієва кислота), необхідні для організму людини.
Парагонімоз – паразитарне захворювання, що спричиняється легеневим сисуном. Виникає під час вживання в їжу раків і крабів, які не пройшли достатню термічну обробку.
Кілька вкрай важливих вітамінів, що містяться в раках у достатній кількості, – це вітаміни A, E і PP (також відомий як ніацин, або нікотинова кислота). Вітамін А необхідний для захисту організму, він має прямий вплив на ріст і зміцнення кісток, волосся і зубів.
“Річкові раки ведуть донний спосіб життя, і разом з ними з водойми можуть потрапити небезпечні для людини мікроорганізми”, – пояснив учений. Щоб виключити можливі шкідливі фактори, за словами Ростислава Борисова, необхідно промивати раків водою і термічно обробляти.
Авокадо - удивительный плод. Относится к фруктам, растет на дереве, а по составу больше напоминает…
Любой ремонт требует точности, поскольку приблизительные расчеты и любые замеры на глаз могут привести к…
Если вы любите природу, цените красоту и хотите придать своему приусадебному участку неповторимость и индивидуальность,…
Многие владельцы садовых участков сегодня предпочитают вместо настоящего травяного покрова использовать искусственную траву. В отличие…
Блюдо из восточной кухни. Получается очень вкусным, сытным, нежным. Удивит ваших гостей. Начинка у пирожков…
Сегодня лишний вес - это проблема, которая встречается все чаще и чаще. Многие задумываются, как…