У м’ясі вареного рака містяться мікроелементи (кальцій, йод, фосфор, залізо, магній, калій, сірка та кобальт) і вітаміни (C, D, E, K, B1, B2, B12, B6 і фолієва кислота), необхідні для організму людини.
Парагонімоз – паразитарне захворювання, що спричиняється легеневим сисуном. Виникає під час вживання в їжу раків і крабів, які не пройшли достатню термічну обробку.
Кілька вкрай важливих вітамінів, що містяться в раках у достатній кількості, – це вітаміни A, E і PP (також відомий як ніацин, або нікотинова кислота). Вітамін А необхідний для захисту організму, він має прямий вплив на ріст і зміцнення кісток, волосся і зубів.
“Річкові раки ведуть донний спосіб життя, і разом з ними з водойми можуть потрапити небезпечні для людини мікроорганізми”, – пояснив учений. Щоб виключити можливі шкідливі фактори, за словами Ростислава Борисова, необхідно промивати раків водою і термічно обробляти.
Як обрати та купити кросівки недорого: поради від Krosivky.com.ua У сучасному світі вибір кросівок може…
Спальня — это место, где мы проводим значительную часть времени, отдыхая и восстанавливая силы. Сегодня…
Поиск квартиры в Одессе может превратиться в настоящее испытание, особенно для тех, кто не имеет…
Плануючи благоустрій території, перш ніж купити тротуарну плитку, важливо не лише вибрати дизайн бруківки, а…
Людина — це соціальна істота, яка потребує фізичного контакту для психологічного комфорту та емоційного благополуччя.…
Краса — це не лише подарунок природи, а й результат турботи, знань і правильного підходу.…