Незважаючи на очевидну різницю, однозначно сказати, яка риба краща — кета чи кижуч, неможливо. Все залежить від того, як ви збираєтесь готувати рибну тушку. Кета, наприклад, в результаті термічної обробки вийде суха: тому її не варто смажити у вигляді стейків або запікати в духовці.
Кетою називають тихоокеанський лосось, а сьомгою – атлантичний або озерний. І кета, і сьомга має приємний смак і відноситься до цінних і дорогих промислових риб. За способом життя обидва лосося входять до числа прохідних риб, які живуть переважно в солоних водах, а на нерест заходять у прісні водойми.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…