Пряжене молоко відрізняється від звичайного молока процесом підготовки – крім стандартних процедур, таких як гомогенізація та пастеризація, пряжене молоко піддається особливому томлінню – його витримують за певної температури в закритих ємностях, протягом 3-4 годин.
Вміст води в топленому молоці знижується через випаровування при тепловій обробці. Відсотковий вміст жирів, кальцію, заліза вищий, ніж у звичайному молоці. Топлений продукт більш насичений білками та амінокислотами.
Топлене молоко відрізняється від пастеризованого підвищеним вмістом жиру (6% проти 2,5-3,5%), кальцію (124 мг проти 115 мг), заліза (0,1 мг проти 0,06 мг), вітаміну А (0,04 мг проти 0,025 мг) .
Сучасний бізнес неможливо уявити без автоматизації ключових процесів та ефективного управління інформаційними потоками. Керівники підприємств…
ТЭН — это сердце любого водонагревателя. Именно он отвечает за быстрый нагрев воды, стабильную работу…
Современные инженерные системы требуют решений, которые позволяют снизить теплопотери, увеличить срок службы коммуникаций и сделать…
Підготовка до IELTS — це не лише робота над англійською мовою, але й розуміння структури…
Серія Edifice від відомого японського бренду Casio стала символом поєднання елегантного дизайну, інноваційних технологій і…
Сучасні сайти, інтернет-магазини та онлайн-сервіси потребують швидкої, стабільної та безпечної роботи. Саме для цього створений…