Що додають до солодких супів для отримання потрібної консистенції?

Для отримання необхідної консистенції суп заправляють розведеним крохмалем, а для покращення смаку та ароматизації додають лимонну кислоту, лимонну або апельсинову цедру, корицю, гвоздику. Солодкі супи подають холодними, але можна відпускати їх гарячими.May 22, 2015

Солодкі супи (фруктові супи) – холодні та гарячі рідкі страви, що готуються зі свіжих, сушених або консервованих плодів та ягід, фруктово-ягідних соків, сиропів, пюре та екстрактів.

Правила подачі супів Супи сприяють збудженню апетиту. Їх включають у меню обіду та подають після холодних та гарячих закусок.

Інгредієнти Гарніри до солодких супів

рисова крупа 18.0 (грам)
Вареники з сирним, фруктовим чи овочевим фаршем 75.0 (грам)
Пудинг рисовий, манний, пшоняний 75.0 (грам)
Запіканка рисова, манна, пшоняна, пшенична 75.0 (грам)
кукурудзяні пластівці 25.0 (грам)
admin

Recent Posts

Как отделить спальную зону

Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…

50 хвилин ago

Как отделать стены

Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…

5 години ago

Как построить бокс

Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…

8 години ago

Пироги з пекінською капустою та яйцем

Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…

24 години ago

Что представляет собой живая изгородь

Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…

1 день ago

Как делать ремонт потолков

Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…

1 день ago