Для отримання необхідної консистенції суп заправляють розведеним крохмалем, а для покращення смаку та ароматизації додають лимонну кислоту, лимонну або апельсинову цедру, корицю, гвоздику. Солодкі супи подають холодними, але можна відпускати їх гарячими.May 22, 2015
Солодкі супи (фруктові супи) – холодні та гарячі рідкі страви, що готуються зі свіжих, сушених або консервованих плодів та ягід, фруктово-ягідних соків, сиропів, пюре та екстрактів.
Правила подачі супів Супи сприяють збудженню апетиту. Їх включають у меню обіду та подають після холодних та гарячих закусок.
Інгредієнти Гарніри до солодких супів
рисова крупа | 18.0 (грам) |
---|---|
Вареники з сирним, фруктовим чи овочевим фаршем | 75.0 (грам) |
Пудинг рисовий, манний, пшоняний | 75.0 (грам) |
Запіканка рисова, манна, пшоняна, пшенична | 75.0 (грам) |
кукурудзяні пластівці | 25.0 (грам) |
Необходимость отделять функциональные зоны – обычная проблема малогабаритных квартир. Даже при наличии отдельной спальной в…
Как правило, отделка стен и потолков – заключительный этап ремонта любой сложности. Чтобы не ошибиться…
Содержание лошади – ответственное и затратное дело, и каждый владелец лошадей знает о том, насколько…
Пиріг з капустою і яйцемПироги – це вкрай універсальне блюдо, підходить на всі випадки життя.…
Живая изгородь, как понятно из названия, это забор из живых кустарников, деревьев или травянистых растений.…
Довольно часто приходится заниматься ремонтом потолочного покрытия. Дело в том, что со временем потолок начинает…