Що додають до солодких супів для отримання потрібної консистенції?

Для отримання необхідної консистенції суп заправляють розведеним крохмалем, а для покращення смаку та ароматизації додають лимонну кислоту, лимонну або апельсинову цедру, корицю, гвоздику. Солодкі супи подають холодними, але можна відпускати їх гарячими.May 22, 2015

Солодкі супи (фруктові супи) – холодні та гарячі рідкі страви, що готуються зі свіжих, сушених або консервованих плодів та ягід, фруктово-ягідних соків, сиропів, пюре та екстрактів.

Правила подачі супів Супи сприяють збудженню апетиту. Їх включають у меню обіду та подають після холодних та гарячих закусок.

Інгредієнти Гарніри до солодких супів

рисова крупа 18.0 (грам)
Вареники з сирним, фруктовим чи овочевим фаршем 75.0 (грам)
Пудинг рисовий, манний, пшоняний 75.0 (грам)
Запіканка рисова, манна, пшоняна, пшенична 75.0 (грам)
кукурудзяні пластівці 25.0 (грам)
admin

Recent Posts

Змазки на водній основі: все, що потрібно знати про вибір та застосування

Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…

3 тижні ago

«Онлайн слот Big Bass Bonanza»: вступ до водної пригоди

Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…

4 тижні ago

Саджанці купити в Україні: Ваш путівник до саду мрії

Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…

1 місяць ago

Розробка інтернет магазину під ключ- kliox

Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…

1 місяць ago

Тактичні балаклави для військових

Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…

2 місяці ago

Ламинированная фанера: больше, чем просто стройматериал

Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…

2 місяці ago