Щоб молоко не згорнулося під час кип'ятіння, додайте в нього трохи цукру (1 ч. ложку на 1 л молока). Щоб не утворювалися пінки на молоці, частіше перемішуйте його при кип'ятінні, а як воно закипить – швидко охолодіть. Не кип'ятіть молоко більше 3 хв, тоді краще збережуться у ньому вітаміни.
Сучасна обробка металів потребує не лише естетичного вдосконалення, а й надійного захисту поверхонь від корозії.…
Сільвестер Сталлоне відкрив пам’ятну дошку біля пам’ятника його кіногероя Роккі БальбоаБронзова статуя заввишки понад 2…
Биде еще несколько лет назад считалось, пожалуй, недостижимым предметом роскоши, которое можно было увидеть только…
Долгая и хмурая зима подходит к концу. И многим уже не терпится выехать на дачу…
Вы решили отремонтировать балкон? Сделать работу можно своими руками, используя современные отделочные материалы. Начать ремонт…
Натяжные потолки уже давно завоевали популярность благодаря своим эстетическим и практическим качествам. Это идеальное решение…