Пункт №6 – Якщо холодець не застиг Кладете лапки в проціджений холодний (!) бульйон (мінімум 300 г на 1 л), доводьте до кипіння, варіть 4 години. Якщо часу немає – то, на жаль, готовий желатин.
Холодець потрібно варити не менше 5-6 годин, а потім, щоб правильно приготовлений холодець застиг, йому знадобиться простояти в холодному місці ще не менше 8 годин. Найкраще поставити страву в холодильник на всю ніч. Якщо ви приготували ідеальний холодець – він застигне.
Пошук ідеального смартфона — завдання, яке потребує уваги до деталей. Великий асортимент моделей, що відрізняються…
Інтерактивне обладнання — це технологічні засоби, що дозволяють користувачам взаємодіяти з візуальним або звуковим контентом…
Маркетинг — це шалений темп, високий тиск і постійні виклики. Стислі дедлайни, нескінченні вимоги до…
Поява дитини — це не лише радість, а й відповідальність. Одним із головних завдань батьків…
Starlink — це революційне рішення, яке дає змогу користуватись стабільним інтернетом навіть у найвіддаленіших точках…
Стиральная машина давно стала незаменимым бытовым помощником, но как и любая техника, она требует ухода…