На якому вогні найшвидше вариться м'ясо?

Довести до кипіння на сильному вогні. Після закипання з бульйону ложкою знімають пінку. Варити при щільно прикритій кришці (немає зіткнення пари з киснем і, відповідно, не окислюється жир у бульйоні) на слабкому вогні.

Як тільки починається кипіння рідини, полум'я треба зменшити і готувати їжу на малому вогні, тому що в цьому випадку сильне полум'я лише марно збільшує витрати газу, не прискорюючи приготування їжі.

Скільки варити м'ясо – таблиця

Вид м'яса Час відварювання
Яловичина 60 – 90 хвилин
Телятина 30 – 60 хвилин
Свинина 40 – 80 хвилин
Бараніна 1 – 2 години

•Jan 4, 2022

admin

Recent Posts

Слот More Magic Apple: чарівний світ азарту та виграшів

Світ онлайн-казино дарує безліч захоплюючих можливостей для тих, хто любить поєднувати розваги з шансом отримати…

8 години ago

Сигнализация Ajax: современное решение для вашей безопасности

Обеспечение безопасности дома или офиса — это задача, которая требует комплексного подхода и надежных технологий.…

8 години ago

Как открыть сливной бачок

Сливной бачок унитаза - пожалуй, самый часто выходящий из строя его элемент. С ним всегда…

10 години ago

Как правильно делать ремонт в квартире

Каждый, кто приобретает новое жилье, сталкивается с проблемой проведения ремонта. Однако не все знают, как…

20 години ago

Как установить пластиковую дверь

Несмотря на то, что сегодня большинство поставщиков входных и межкомнатных дверей предлагают выгодные условия установки,…

1 день ago

Эффективное изучение английского языка с РЕЗУЛЬТАТ

Английский язык — это ключ к новым возможностям. Он открывает двери к международной карьере, помогает…

1 день ago