Якщо після того, як гряди просохнуть, ви бачите на полуниці велику кількість хворих, гнилих або пошкоджених листків, акуратно видаліть їх, залишаючи незайманими зелені листочки і нирки, що не розвинулися.. Пам'ятайте, що при масовому обрізанні дуже легко пошкодити майбутні квітконоси, а тому не перестарайтеся.
Ферментований чай з листя полуниці має цікавий смак, не порівнянний ні з просто завареним сухим листям, ні навіть із завареним свіжозірваним листям полуниці.. Час та зусилля кухаря на приготування цього чаю того варті.
Усім, хто працює з документами, добре знайома проста, але надзвичайно важлива істина: своєчасне впорядкування документації…
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…