Чорний кунжут є більш ароматним, гіркуватим. Він використовується для виробництва високоякісної олії. Також із ним рекомендують маринувати овочі, що мають виражений аромат, застосовувати для приготування салатів, м’ясних страв, пряних соусів, приправ, маринадів.
Кунжут можна додавати в десерти, посипати ним випічку, салати та м’ясні страви. Вони добре поєднуються зі шматочками фруктів, обсмажених у карамелі. В Азії, а найбільше в Китаї, поширена кунжутна олія – густа, з сильним горіховим ароматом. Ця страва чудово підійде для вечірок.
Щоб розкрити смак і аромат насіння кунжуту, обсмажте його на сухій пательні, поки воно не почне підстрибувати. Зберігати насіння потрібно в щільно закритому посуді в темному місці.
Світ інтимних товарів пропонує безліч засобів для покращення якості сексуального життя, і лубриканти займають у…
Як професійний редактор інформаційного порталу хочу допомогти вам зрозуміти, чому варто придивитися до слота Big…
Закласти власний сад — це чудова ідея, що обіцяє не лише свіжі фрукти та ягоди…
Розробка інтернет магазину під ключ: чому це вигідно бізнесу Сучасний бізнес неможливо уявити без онлайн-присутності.…
Тактична балаклава: незамінний елемент захисту у бойових умовах Коли йдеться про польову роботу або службу…
Когда речь заходит о ремонте, строительстве или создании мебели, выбор правильных материалов становится ключевым фактором…