Куди додають лимонну цедру?

За допомогою лимонної цедри можна урізноманітнити смак звичних продуктів: змішати цедру з цукровим піском, лимонний цукор, що утворився, можна використовувати для прикраси десертів, обсипавши лимонно-цукровою сумішшю, додавати в чай ​​і каву., роблячи улюблені напої ще смачнішою та ароматнішою.

Під час приготування других страв та соусів, цедру, як правило, додають за смаком за 3-5 хвилин до готовності. У тісто, напої та десерти – одразу. «Лимонний порошок» добре поєднується практично з усіма спеціями, а в деяких випадках навіть може замінити сіль. Нерідко сушену цедру змішують із різними приправами.

Цедра лимона – ароматна та дуже корисна приправа. Її додають у м'ясні, рибні, овочеві страви, салати, соуси, солодку випічку, десерти, напої. Цедра надає неповторний тонкий аромат та незвичайний смак. Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, і сушеную, і заморожену.

Цедра лимона – Це верхній тонкий шар шкірки лимона, який додають у випічку, кондитерські вироби для смаку та аромату.

admin

Recent Posts

Что приготовить из куриного филе

Куриное филе – один из самых популярных продуктов в мире. Блюда из него есть в…

1 годину ago

Скільки їхати машиною до Єгипту

Коли краще їхати на відпочинок в Єгипет до теплих морів та величних пірамідБажання відпочити саме…

11 години ago

Интерьер для небольшой кухни

Многие думают, что небольшую кухню невозможно сделать удобной и функциональной, но на самом деле, грамотный…

15 години ago

Как сделать на даче фонтан

Современная дача – это не только грядки и плодовые кустарники. Сегодня люди устремляются на свои…

16 години ago

Як підключити однофазний лічильник

Однофазний лічильник електроенергії – це важливий пристрій, який вимірює споживану електроенергію в вашому будинку або…

19 години ago

Вино з білого винограду

Як приготувати домашнє вино з білого винограду: рецепт –Приготоване власноруч домашнє вино з білого винограду…

19 години ago