Багато виробників ножів комплектують кухарську трійку без шеф-ножа. Взагалі основна ідея кухарської трійки лежить у розмірі: один ніж оснащений клинком (майже завжди) довжиною 18-22 см, другий має лезо довжиною 12-18 см, третій, найменший має меч довжиною 9-10 см.Nov 5, 2021
При виборі кухонних ножів варто звернути увагу на "Кухарську трійку". Професійні шеф-кухарі рекомендують мати щонайменше три ножа (звідси і назва), за допомогою яких можна виконати практично всю роботу. У кухарську трійку входить: овочевий ніж, універсальний ніж і ніж Шеф.
Професіонали виділяють "кухарську трійку" – обов'язковий набір ножів, який має бути у кожного кулінара:
Ніж кухарський (ніж шеф-кухарі) Лезо у кухарського ножа досить широке, до вістря та краю воно звужується. Завдяки такій формі він ідеально підходить не тільки для нарізки та шаткування. Широкою стороною можна роздавити часник і посікти зелень, перенести подрібнені інгредієнти з дошки в каструлю або на сковороду.
Кабеля акустические играют важную роль в создании качественного звука в вашей аудиосистеме. Правильный выбор кабелей…
Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…
Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…
В современном мире, где цифровые технологии быстро меняют правила игры, важно иметь надежного партнера для…
Что представляет собой живой онлайн-урок? Живой онлайн-урок – это формат занятий, где ученики и учитель…
В общей дизайнерской концепции интерьера важное значение играет каждая деталь, в том числе и напольный…