Багато виробників ножів комплектують кухарську трійку без шеф-ножа. Взагалі основна ідея кухарської трійки лежить у розмірі: один ніж оснащений клинком (майже завжди) довжиною 18-22 см, другий має лезо довжиною 12-18 см, третій, найменший має меч довжиною 9-10 см.Nov 5, 2021
При виборі кухонних ножів варто звернути увагу на "Кухарську трійку". Професійні шеф-кухарі рекомендують мати щонайменше три ножа (звідси і назва), за допомогою яких можна виконати практично всю роботу. У кухарську трійку входить: овочевий ніж, універсальний ніж і ніж Шеф.
Професіонали виділяють "кухарську трійку" – обов'язковий набір ножів, який має бути у кожного кулінара:
Ніж кухарський (ніж шеф-кухарі) Лезо у кухарського ножа досить широке, до вістря та краю воно звужується. Завдяки такій формі він ідеально підходить не тільки для нарізки та шаткування. Широкою стороною можна роздавити часник і посікти зелень, перенести подрібнені інгредієнти з дошки в каструлю або на сковороду.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…