Мексиканська текіла, як було зазначено вище, – не дуже вибагливий алкоголь, а термін її зберігання не обмежений. У закупореній пляшці вона може зберігатись досить довго. Однак існує одне «але»: хоч як би щільно пляшку було закрито, є певний ризик поступового випаровування її вмісту.
Зміст:
І ось тут знову все дуже благополучно. Відкрита текіла — це не відкрите вино, випите яке потрібно за два дні, інакше воно зіпсується від взаємодії з повітрям.
З келихом подається часточка лайма, на долоню висипається кілька білих кристалів, в які вичавлюється 2-3 краплі фрешу. Все це злизується, після чого залпом випивається текіла. Усе це заїдається залишками лайма. Існують варіації цього методу, наприклад, шматочок лайма з'їдається перед вживанням текіли.
У відкритому стані текілу зберігати можна, але постарайтеся не зволікати з цим. Експерти радять «прикінчити» розпочату пляшку протягом приблизно трьох місяців з моменту її відкриття, інакше напій почне втрачати свої чудові властивості.
Мексиканські лікарі намагалися вилікувати хворих на грип своєрідним способом. Вони прописували пити текілу і неодмінно з сіллю та лаймом. Правда це чи вигадка тепер уже ніхто не скаже. Але інша версія все ж таки звучить більш правдоподібно – сіль і лайм змінюють смак та запах текілипідкреслюють її оригінальний смак.
Текілу найчастіше п'ють у чистому у чистому вигляді, злегка охолодженою та розлитою у вузькі шоти.Але є й інші варіанти, які розкривають смак текіли. Про це пише видання "Київський телеграф". Традиційна комбінація солі з лимоном стала затребуваною здебільшого завдяки кінематографу.
Для профілактики іспанського грипу, який розбушувався в Мексиці 1930 року. Друга говорить, що текілу у такий спосіб вживали селяни: злизували піт, залпом випивали ковток і закушували тим, що завжди було під рукою – лимоном чи лаймом.
Фортеця класичної текіли blanca – 50 градусів. Перш ніж розлити її по пляшках, текілу розбавляють водою до 38 градусів. Пляшка зроблена із міцного товстого скла.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…