Перед тим, як приступити до обсмажування буряка, збризкайте його оцтом або лимонним соком. Таким чином можна зберегти колір та смак супу. Додавайте в борщ, як завжди, в останню чергу. Є ще один спосіб для противників кислоти борщі.
А тепер давайте розглянемо найкращі ранньостиглі сорти буряків.
Дуже смачна м'якоть у сортів з циліндричними коренеплодами (Ніжність, Циліндра, Вітал, Ріваль, Кедрі, Опольська, Отаман, Андромеда, Рокет) — соковита та яскрава, дуже солодка, швидко вариться.
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…
Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…