Буряк «для Борщу» Належить до середньостиглим (110-120 днів) сортам. Коренеплоди округлі, діаметром 10-12 см, масою 200-250г, з темно-червоною м'якоттю.
Перед тим, як приступити до обсмажування буряка, збризкайте його оцтом або лимонним соком. Таким чином можна зберегти колір та смак супу. Додавайте в борщ, як завжди, в останню чергу. Є ще один спосіб для противників кислоти борщі.
А тепер давайте розглянемо найкращі ранньостиглі сорти буряків.
- Ая Дуже ранній одноростковий сорт з округло-плоськими коренеплодами. …
- Грибівська плоска А473. Сорт універсального призначення, який порадує вас високою врожайністю (3-6 кг з кв.
- Ліберо …
- Бордо 237. …
- Незрівнянна А463. …
- Ред Клауд F1. …
- Одноросткова
Дуже смачна м'якоть у сортів з циліндричними коренеплодами (Ніжність, Циліндра, Вітал, Ріваль, Кедрі, Опольська, Отаман, Андромеда, Рокет) — соковита та яскрава, дуже солодка, швидко вариться.