Який режим духовки можна вибрати для запікання м'яса?

Червоне м'ясо готують за 230–250 град., а біле за досить низьких 180 градусів. Яловичину та інше червоне м'ясо бажано починати готувати, коли його температура близька до кімнатної, солити його краще в середині процесу кулінарної обробки – тоді готове м'ясо буде м'яким та соковитим.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Стоматологічна клініка BIOCLINIC у Львові: професійний догляд для всієї родини

BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…

10 години ago

ТОП-5 подарков для чистоты в доме, которые понравятся каждой хозяйке

Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…

19 години ago

Поради щодо ефективного використання дошки оголошень для пошуку товарів і послуг

Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…

1 день ago

Как правильно выбрать покерные столы для казино и игровых заведений

Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…

1 день ago

Технічний звіт та висновок: коли і навіщо потрібен?

Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…

1 день ago

Модульная мебель BRW Украина представлена в официальном интернет-магазине фабрики gerborua.shop

Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…

1 день ago