Яку кашу потрібно промивати?

Рис і пшоно бажано промивати тільки холодною водою. Тепла вода стане в нагоді для промивання вівсяної, перлової та пшеничної крупи. Гречку теж варто промивати підігрітою водою – це допомагає усунути гіркоту. Яку крупу не потрібно промивати: Вівсяні пластівці промивати не потрібно – це за вас зробили вже на підприємстві.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

6 години ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

6 години ago

Ліки від катаракти: ефективний підхід до лікування та профілактики

Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…

6 години ago

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

2 дні ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

2 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

2 дні ago